Transformăm pasiunea ta pentru IT într-un univers vast,
plin de oportunități nelimitate!

Academia CLA, te invităm să descoperi fascinanta lume a programării, într-un mediu prietenos și captivant. Cu o echipă de experți dedicată, oferim o abordare holistică, combinând teoria și practica pentru a-ți dezvolta competențele esențiale. Fie că ești începător sau ai experiență, noi îți oferim un program de învățare personalizat, adaptat nevoilor tale și cerințelor pieței actuale. Prin cursuri interactive, proiecte provocatoare și mentori experimentați, te ghidăm pas cu pas într-o călătorie de succes către o carieră în domeniul programării și IT. Descoperă potențialul tău acum și împlinirea profesională va deveni realitate!

DESPREACADEMIE

Am început acest proiect în 2021, iar de atunci am ajutat mii de elevi și studenți prin tutorialele video sau scrise de pe platformă! Codul lui Andrei Network oferă rezolvări pentru diverse probleme de algoritmică, un newsletter cu materiale educaționale, știri din lumea tehnologiei și multe altele, toate la un singur click distanță! Pe lângă acestea, începem cursurile academiei și concursul de pregătire informatică cu două secțiuni, programare și securitate cibernetică. Oferim atât conținut gratuit, cât și la prețuri foarte accesibile, pentru a dezvolta comunitatea IT din România! #LearningPioneers

Cu ajutorul website-ului „codulluiandrei.ro” am reușit tot ce mi-am propus la informatică în școală!

„După ce am parcurs tutorialele de pe site am înțeles mai bine materia, apoi, folosindu-mă de rezolvări am priceput diferitele abordări și gândirea potrivită pentru a rezolva anumite tipuri de probleme.”

Octavian - elev mate-info CNTV

CURSURIȘI MATERIALE

Soluția perfectă pentru a învața IT!

Pe platforma Codul lui Andrei Netowrk găsești tot ce ai nevoie pentru a continua învățarea de oriunde și oricând! Cursurile, tutorialele, rezolvările se găsesc toate, la un click distanță, sub un singur domeniu pe care trebuie să îl reți, „codulluiandrei.ro”. Pentru a avea acces la toate materialele, după achiziționarea oricăruia dintre cursuri se va crea un cont pe adresa ta de E-mail, pe care îl vei folosi pe Academia CLA.

DE CEACADEMIA CLA

Mentori pricepuți

Persoane certificate, rezultate și pregătirea necesară!

Competențe reale

La finalul cursului vei fi gata pentru provocări informatice!

Platformă eficientă

Ușor de utilizat, conținut atât video cât și text.

Comunitate IT

Alătură-te comunității de cursanți CLA Network!

© 2023 codulluiandrei.ro